Sinappimarinoidut silakkapihvit

Tarjoile silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera. Kokeile myös silakkahampurilaisia!

4 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g silakkafileitä
2 dl kevytranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl karkeita ruisjauhoja
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl suolaa
2 maustemitallista valkopippuria
Paistamiseen

voita tai margariinia

Ohjeet

Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.

Sekoita keskenään ranskankerma, sinapit ja siirappi. Lado silakat seokseen ja anna olla kylmässä 2–3 tuntia. Varmista, että kaikki kalat ovat marinadin peitossa. Ota silakat pois marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. 

Sekoita ruisjauhot, sokeri, suola ja pippuri. Pyörittele silakkapihvit jauhoissa ja paista kauniin ruskeiksi. 

Tarjoile silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera. Kokeile myös hampurilaissämpylän välissä salaatin ja ranskankermanokareen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!