Sinappimarinoidut silakkapihvit

Tarjoile silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera. Kokeile myös silakkahampurilaisia!

4 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g silakkafileitä
2 dl kevytranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl karkeita ruisjauhoja
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl suolaa
2 maustemitallista valkopippuria
Paistamiseen

voita tai margariinia

Ohjeet

Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.

Sekoita keskenään ranskankerma, sinapit ja siirappi. Lado silakat seokseen ja anna olla kylmässä 2–3 tuntia. Varmista, että kaikki kalat ovat marinadin peitossa. Ota silakat pois marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. 

Sekoita ruisjauhot, sokeri, suola ja pippuri. Pyörittele silakkapihvit jauhoissa ja paista kauniin ruskeiksi. 

Tarjoile silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera. Kokeile myös hampurilaissämpylän välissä salaatin ja ranskankermanokareen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?