Ainekset
600 g silakkafileitä
2 dl kevytranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl karkeita ruisjauhoja
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl suolaa
2 maustemitallista valkopippuria
Paistamiseen
voita tai margariinia
Ohjeet
Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.
Sekoita keskenään ranskankerma, sinapit ja siirappi. Lado silakat seokseen ja anna olla kylmässä 2–3 tuntia. Varmista, että kaikki kalat ovat marinadin peitossa. Ota silakat pois marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain.
Sekoita ruisjauhot, sokeri, suola ja pippuri. Pyörittele silakkapihvit jauhoissa ja paista kauniin ruskeiksi.
Tarjoile silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera. Kokeile myös hampurilaissämpylän välissä salaatin ja ranskankermanokareen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!