Ainekset
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1/2 dl Dijon-sinappia
1/2 dl öljyä
1/2 dl omenatäysmehua
1/2 dl viinietikkaa
6 valkosipulin kynttä murskattuna
1 tl rouhittua valkopippuria
Ohjeet
Sekoita aineet, kaada lihan päälle ja anna maustua vähintään puoli tuntia. Grillaa tai kypsennä liha uunissa. Viimeistele pöydässä merisuolakiteillä, soija- tai teriyakikastikkeella.
Vinkki!
Tee kaksi satsia sinappi-valkosipulimarinadia: käytä toinen marinointiin ja tarjoa toinen grillatun lihan tai makkaran kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
