Ainekset
Marinoidut rusinat
1 1/2 dl rusinoita
1 1/2 dl kotisimaa
Pohja
180 g digestivekeksejä
75 g voita
Täyte
1 1/2 dl marinoituja rusinoita
4 1/2 (à 2 g) liivatelehteä
5 dl vispikermaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl sitruunamehua
Kiille
3 (à 2 g) liivatelehteä
4 dl kotisimaa
15 kpl rusinoita
Ohjeet
LEIPOMISTA EDELTÄVÄNÄ PÄIVÄNÄ
Laita täytteeseen tulevat rusinat marinoitumaan siman joukkoon yön yli. Voit lisätä joukkoon myös kiilteeseen tulevat rusinat.
POHJA
Vuoraa irtopohjavuoan (24 cm) pohja leivinpaperilla. Suojaa reunat reunakalvolla, jotta kakku irtoaa siistimmin.
Hienonna digestivet tehosekoittimessa. Sulata voi ja yhdistä keksimurskan kanssa. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
TÄYTE
Valuta rusinat. Marinoimisessa käyttämäsi siman voi hyödyntää kiilteessä.
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
Yhdistä tuorejuusto ja fariinisokeri.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi. Sulata joukkoon liotetut liivatteet.
Sekoita liivatemehu tuorejuustoseoksen joukkoon. Yhdistä kermavaahdon kanssa.
Erota kiilteeseen tarkoitetut rusinat ja sekoita loput täytevaahdon joukkoon.
Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa noin 90 minuuttia ennen kiilteen lisäämistä.
KIILLE
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Kuumenna noin puoli desilitraa simasta kiehuvaksi. Sulata joukkoon liotetut liivatteet.
Yhdistä liivatesima lopun siman kanssa. Kiillettä voi jäähdytellä jonkin aikaa välillä sekoitellen, jolloin sen rakenne muuttuu hieman paksummaksi. Poista pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.
Kaada kiille täytteen päälle. Tiputa joukkoon rusinoita. Anna hyytyä jääkaapissa 2–3 tuntia.
Irrota vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.