Ainekset
2 ½ dl spelttijauhoja
½ dl seesaminsiemeniä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia
¾ dl Dansukker Tummaa siirappia
50 g tummaa suklaata
1 dl kuivattuja marjoja (esim. mustikoita, gojimarjoja tai karpaloita)
Ohjeet
Sekoita jauhot, seesaminsiemenet, vaniljasokeri ja voi murumaiseksi seokseksi. Lisää siirappi ja sekoita taikina. Sekoita joukkoon veitsellä karkeaksi rouhittu tumma suklaa ja kuivatut marjat.
Pyöritä taikina spelttijauhoja apuna käyttäen kahdeksi tasakokoiseksi tangoksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Säilytä lasipurkissa tai kannellisessa muovipurkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.