Siirappiset marjakeksit

Suklaata ja kuivattuja marjoja sisältävät siirappikeksit ilman kananmunaa.

noin 30 kpl

30 minuuttia

Arviot (33 kpl)

Ainekset

2 ½ dl spelttijauhoja
½ dl seesaminsiemeniä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia
¾ dl Dansukker Tummaa siirappia
50 g tummaa suklaata
1 dl kuivattuja marjoja (esim. mustikoita, gojimarjoja tai karpaloita)

Ohjeet

Sekoita jauhot, seesaminsiemenet, vaniljasokeri ja voi murumaiseksi seokseksi. Lisää siirappi ja sekoita taikina. Sekoita joukkoon veitsellä karkeaksi rouhittu tumma suklaa ja kuivatut marjat.

Pyöritä taikina spelttijauhoja apuna käyttäen kahdeksi tasakokoiseksi tangoksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.

Säilytä lasipurkissa tai kannellisessa muovipurkissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.