Seljankukkasangria

Helppo ja raikkaan hedelmäinen vaalea seljankukkasangria sopii isoihin ja pieniin kevät- ja kesäjuhliin – myös alkoholittomana.

noin 1,5 litraa

PT30M
PT0M
Juomat

30 min

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl seljankukkamehutiivistettä
4 dl kuplivaa kivennäisvettä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 pullo (alkoholitonta) valkoviiniä
1 sitruuna
1 nektariini
1 luumu
tuoreita mansikoita ja vadelmia
jäitä
1 pullo (alkoholitonta) kuohuviiniä
pari oksaa minttua

Ohjeet

Sekoita seljankukkamehu, kivennäisvesi, siirappi ja valkoviini hyvin isossa kannussa tai boolimaljassa.

Huuhtele hedelmät. Viipaloi sitruuna, lohko nektariini ja luumu. Lisää kannuun.  

Lisää huuhdellut marjat ja jääpalat. Kaada joukkoon kuohuviini ja minttu juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?