Seljankukkagranita

Italialalainen granita on hileisen raikas jälkiruoka, väliruoka tai helleherkku.

4–6 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ rkl Dansukker Tomusokeria
3 dl vettä
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 luomulimetin mehu ja kuori
½ dl seljankukkamehutiivistettä
tuoretta minttua
(3 rkl valkoviiniä)

Ohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Kaada seos pakastuksen kestävään astiaan ja pane pakastimeen.
3. Sekoita tasaisin väliajoin haarukalla, jotta seos jäätyy hileiseksi.
4. Voit tarjoilla granitan jäähdytetyistä laseista, jolloin se sulaa hitaammin.  
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?