Ainekset
150 g Dansukker Fariinisokeria
250 g suomalaista Dansukker Taloussokeria
3,5 l vettä
0,5 l seljankukkamehutiivistettä
2 (luomu)limetin vihreä kuori ja mehu
⅕ tl eli pienen herneen kokoinen pala tuorehiivaa
Pullotukseen
sokeria ja rusinoita
Ohjeet
1. Mittaa sokerit puhtaaseen isoon, kuumaa kestävään astiaan.
2. Kiehauta 1,5 l vettä ja mehutiiviste kattilassa ja kaada liemi sokerien päälle. Sekoita, niin että sokerit liukenevat.
3. Lisää hyvin pestyjen limettien ohut vihreä kuori, mehu sekä loput vedestä.
4. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva nestetilkkaan ja sekoita joukkoon.
5. Anna siman käydä huoneenlämmössä noin 1 vrk.
6. Sekoita sima niin, että pohjalle laskeutunut hiiva sekoittuu tasaisesti nesteeseen. Siivilöi ja pullota sima. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina.
7. Laita pullot viileään (jääkaappiin). Sima on valmista vajaassa viikossa, kun rusinat nousevat pintaan.
HUOM! Paine pullossa kasvaa käymisen jatkuessa, joten älä käytä liian tiukkaa korkkia. Säilytä sima viileässä ja käytä noin viikon kuluessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!