Sekamarjahillo

2 isohkoa purkkia 25 minuuttia
Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan. Saat aina erilaista hilloa! Kokeile myös eri mausteita.
Sekamarjahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 200 g mustaherukoita
  • 200 g mustikoita
  • 600 g mansikoita
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ½–1 tl kanelia
  • 1 rkl vettä (jos käytät tuoreita marjoja)
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen. Anna hillon kiehua 2–5 minuuttia. Kovakuoriset marjat vaativat hieman pidemmän ajan. Kuori pinnalle muodostunut vaahto. Jäähdytä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje purkit. Säilytä viileässä.

Vinkki!
Mausta kanelin sijasta pienellä määrällä inkivääriä, sitruskuoriraasteita tai vaniljaa. Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker