Ainekset
200 g mustaherukoita
200 g mustikoita
600 g mansikoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½–1 tl kanelia
1 rkl vettä (jos käytät tuoreita marjoja)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen. Anna hillon kiehua 2–5 minuuttia. Kovakuoriset marjat vaativat hieman pidemmän ajan. Kuori pinnalle muodostunut vaahto. Jäähdytä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje purkit. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Mausta kanelin sijasta pienellä määrällä inkivääriä, sitruskuoriraasteita tai vaniljaa. Vaihtele marjojen suhteita ja marjoja oman makusi mukaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?