Ainekset
600 g lämminsavulohta
1 valkosipulin kynsi
100 g jääsalaattia
1 ruukku tammenlehtisalaattia
70 g retiisiä
Mummonkurkku
200 g kurkkua
2 rkl tilliä
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
Kermaviilikastike
1 prk kermaviiliä
1 tl sinappia
2 tl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta basilikaa tai rakuunaa
2 tl sitruunamehua
Ohjeet
Viipaloi kurkku, lisää joukkoon tilli, glukoosisiirappi, sitruunamehu ja suola, anna maustua 10 minuuttia.
Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset keskenään ja laita hetkeksi kylmään.
Hiero salaattivati puolitetulla valkosipulinkynnellä. Revi salaatit vadille. Puolita retiisit salaatin joukkoon. Kaada päälle mummonkurkut ja lohipalat. Ripottele salaatin päälle kermaviilikastiketta.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.