Ainekset
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
½ dl salmiakkimixeriä
Ohjeet
Mittaa ainekset pieneen kasariin ja kuumenna hiljalleen noin 10 minuuttia. Kaada puhtaaseen pulloon ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa jäätelön, pannukakun tai lettujen seurana.
Vinkki!
Voit korvata ohjeen veden myös salmiakkimixerillä, mikäli haluat vahvemman salmiakin maun siirappiin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?