Salmiakkimakusiirappi

Mieto Vaalea Luomusiirappi sopii makusiirappeihin. Voit käyttää veden ja salmiakin tilalla vahvoja mehuja, kahvia tai veteen liuotettuja makuaromeja.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
½ dl salmiakkimixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset pieneen kasariin ja kuumenna hiljalleen noin 10 minuuttia. Kaada puhtaaseen pulloon ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.

Tarjoa jäätelön, pannukakun tai lettujen seurana.

Vinkki!
Voit korvata ohjeen veden myös salmiakkimixerillä, mikäli haluat vahvemman salmiakin maun siirappiin.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?