Salmiakkimakusiirappi

Mieto Vaalea Luomusiirappi sopii makusiirappeihin. Voit käyttää veden ja salmiakin tilalla vahvoja mehuja, kahvia tai veteen liuotettuja makuaromeja.

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
½ dl salmiakkimixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset pieneen kasariin ja kuumenna hiljalleen noin 10 minuuttia. Kaada puhtaaseen pulloon ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.

Tarjoa jäätelön, pannukakun tai lettujen seurana.

Vinkki!
Voit korvata ohjeen veden myös salmiakkimixerillä, mikäli haluat vahvemman salmiakin maun siirappiin.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.