Ainekset
Pullataikina
2 ½ dl maitoa
25 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl kardemummaa
6–7 dl vehnäjauhoja
75–100 g voita tai margariinia
Väliin
200 g sitruunatuorejuustoa
1 dl Dansukker Taloussokeria
10 g salmiakkijauhetta
Pinnalle
4 dl Dansukker Tomusokeria
½ sitruunan mehu
Lisäksi
10 kpl isoja amerikanmuffinivuokia
20 kpl syötäviä silmiä koristeluun (leivontatarvikeliikkeestä)
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Lisää kardemumma ja vehnäjauhot alustaen. Vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu rasva.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä, vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinalustalla ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä pinnalle sitruunatuorejuusto. Sekoita sokeri ja salmiakkijauhe keskenään ja ripottele pullataikinalevylle. Kääri tiukahkolle rullalle ja leikkaa noin 4 cm leveiksi viipaleiksi.
Laita pullat isoihin amerikanmuffinivuokiin leikkauspinta ylöspäin ja anna kohota hetken aikaa.
Paista pullat 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15–20 minuuttia.
Valmista kuorrute.
Sekoita tomusokerin joukkoon sitruunamehu ja tarvittaessa vettä sen verran, että seos on paksuhko, mutta levittyvä. Mikäli seos on liian löysää, lisää hieman tomusokeria.
Valuta seos jäähtyneiden pullien pinnalle. Koristele syötävillä silmillä ja laita tarjolle hassut kummituspullat.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.