Sahrami-valkosuklaapullat

Sahraminkeltaisissa pullissa on valkosuklaatäyte. Tarjoa pullat vastaleivottuina!

24 kpl

PT1H

1½ tuntia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 ½ dl maitoa
1 tl kardemummaa
50 g hiivaa
0,5 g sahramia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
1 muna
150 g sulatettua voita
10 dl vehnäjauhoja

Täyte
200 g rouhittua valkosuklaata
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g pehmeää voita

Pinnalle
1 muna
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Ohjeet

Lämmitä maito ja kardemumma kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva ja anna liueta. Lisää sahrami, sokeri, siirappi, suola, muna ja sulatettu voi. Alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota noin 45 minuuttia lämpimässä paikassa liinan alla.

Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile rullaksi. Kaulitse rullat levyiksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä kaulittujen levyjen pinnalle. Kääri rullalle ja leikkaa 3–4 cm leveiksi viipaleiksi ja laita palat pullavuokiin.  Anna kohota 20–30 minuuttia.

Voitele pullat munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa pullat mielellään uunituoreina.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.