Sahrami-valkosuklaapullat

Sahraminkeltaisissa pullissa on valkosuklaatäyte. Tarjoa pullat vastaleivottuina!

24 kpl

PT1H

1½ tuntia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 ½ dl maitoa
1 tl kardemummaa
50 g hiivaa
0,5 g sahramia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
1 muna
150 g sulatettua voita
10 dl vehnäjauhoja

Täyte
200 g rouhittua valkosuklaata
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g pehmeää voita

Pinnalle
1 muna
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Ohjeet

Lämmitä maito ja kardemumma kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva ja anna liueta. Lisää sahrami, sokeri, siirappi, suola, muna ja sulatettu voi. Alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota noin 45 minuuttia lämpimässä paikassa liinan alla.

Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile rullaksi. Kaulitse rullat levyiksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä kaulittujen levyjen pinnalle. Kääri rullalle ja leikkaa 3–4 cm leveiksi viipaleiksi ja laita palat pullavuokiin.  Anna kohota 20–30 minuuttia.

Voitele pullat munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa pullat mielellään uunituoreina.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?