Ainekset
3 ½ dl maitoa
1 tl kardemummaa
50 g hiivaa
0,5 g sahramia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
1 muna
150 g sulatettua voita
10 dl vehnäjauhoja
Täyte
200 g rouhittua valkosuklaata
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g pehmeää voita
Pinnalle
1 muna
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Lämmitä maito ja kardemumma kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva ja anna liueta. Lisää sahrami, sokeri, siirappi, suola, muna ja sulatettu voi. Alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota noin 45 minuuttia lämpimässä paikassa liinan alla.
Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile rullaksi. Kaulitse rullat levyiksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä kaulittujen levyjen pinnalle. Kääri rullalle ja leikkaa 3–4 cm leveiksi viipaleiksi ja laita palat pullavuokiin. Anna kohota 20–30 minuuttia.
Voitele pullat munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa pullat mielellään uunituoreina.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!