Rusina-pähkinäcookies

Helpot ja nopeat rusinoille ja pähkinöille maistuvat cookiekeksit, joiden taikinassa on kaurahiutaleita ja fariinisokeria.

12 kpl

25 minuuttia

Arviot (81 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria 
1 kananmuna
1 1/2 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl rusinoita hienonnettuna
1 dl pähkinöitä rouhittuna

Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vatkaten ja sekoita kuivat aineet, rusinat sekä pähkinärouhe joukkoon. Ota taikinasta pallosia ja taputtele ne keskikokoisiksi, paksuhkoiksi pikkuleiviksi leivinpaperoidulle pellille. Ripottele fariinisokeria päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Nosta kypsät pikkuleivät ritilän päälle jäähtymään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.