Ainekset
8 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 tl suolaa
100 g voita tai margariinia
4 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
Täyte-ehdotuksia
3 dl suikaloitua purjoa
100 g suikaloitua salamia
tai
1 dl suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g kuutioitua fetajuustoa
1/2 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
tai
100 g kuutioitua palvikinkkua
puolikas punainen paprika kuutioina
1 rkl tuoretta oreganoa
Ohjeet
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
Nypi yhteen jauhot, leivinjauhe, suola, ruokokidesokeri ja margariini, mielellään monitoimikoneella.
Lisää maito ja vaivaa taikinaksi. Sekoita joukkoon jokin täytteistä.
Jaa taikina muffinivuokiin. Sirottele päälle juustoraaste.
Paista pieniä muffineita n. 12 minuuttia ja isoja muffineita n. 18 minuuttia uunin keskiosassa.
Muffinit voidaan tarjoilla lämpiminä tai kylminä keiton, salaatin tai teen kanssa tai retkieväänä. Pakasta muffinit, joita ei syödä heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?