Ruokaisat muffinit

Salamilla, fetalla tai kinkulla täytetyt, suolaiset muffinit voidaan tarjoilla lämpiminä tai kylminä.

6 isoa tai 12 pientä

30 minuuttia

Arviot (47 kpl)

Ainekset

8 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 tl suolaa
100 g voita tai margariinia
4 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
Täyte-ehdotuksia
3 dl suikaloitua purjoa
100 g suikaloitua salamia
tai
1 dl suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g kuutioitua fetajuustoa
1/2 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
tai
100 g kuutioitua palvikinkkua
puolikas punainen paprika kuutioina
1 rkl tuoretta oreganoa

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.

Nypi yhteen jauhot, leivinjauhe, suola, ruokokidesokeri ja margariini, mielellään monitoimikoneella.

Lisää maito ja vaivaa taikinaksi. Sekoita joukkoon jokin täytteistä.

Jaa taikina muffinivuokiin. Sirottele päälle juustoraaste.

Paista pieniä muffineita n. 12 minuuttia ja isoja muffineita n. 18 minuuttia uunin keskiosassa.

Muffinit voidaan tarjoilla lämpiminä tai kylminä keiton, salaatin tai teen kanssa tai retkieväänä. Pakasta muffinit, joita ei syödä heti.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!