Ainekset
1 kg keitettyjä perunoita
4 kananmunaa
120–150 g pekonia kuutioituna
2 dl (cheddar)juustoa kuutioituna
2 dl purjoa suikaloituna
persiljaa hienonnettuna
Kastike
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl tomaattipyreetä
2 tl viinietikkaa
1–2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Lisää pilkotut perunat ja sekoita hyvin. Kuori kovaksi keitetyt munat ja paloittele ne. Paista pekoni ja valuta talouspaperin päällä. Asettele kananmunapalat kulhoon, ripottele pekonisilppu, juustokuutiot ja purjo päälle. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa. Ripottele persiljasilppua pinnalle ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?