Ainekset
150 g leivontamargariinia tai voita
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 ½ dl ruishiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja fariinisokeri vaaleaksi. Pyöräytä keskenään sekoitetut kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon. Muotoile taikinasta tanko (ø 2–3 cm) ja kääri se kelmuun. Viilennä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi jääkaappikylmä tanko terävällä veitsellä. Pane keksit leivinpaperoidulle pellille jättäen leviämistilaa väliin. (Voit jättää keksit paksuiksi tai taputella ne ohuemmiksi.) Ripottele fariinisokeria pinnalle. Paista 200 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä ritilän päällä tai tasaisella alustalla.
HUOM! Keksin paksuus vaikuttaa paistoaikaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.