Ruis-fariinikeksit

Ruishiutaleet ja fariinisokeri maustavat nämä viipalekeksit, joista voit tehdä ohuita tai paksuja mielesi mukaan.

25–30 kpl

2 ½ tuntia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

150 g leivontamargariinia tai voita
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 ½ dl ruishiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja fariinisokeri vaaleaksi. Pyöräytä keskenään sekoitetut kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon. Muotoile taikinasta tanko (ø 2–3 cm) ja kääri se kelmuun. Viilennä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi jääkaappikylmä tanko terävällä veitsellä. Pane keksit leivinpaperoidulle pellille jättäen leviämistilaa väliin. (Voit jättää keksit paksuiksi tai taputella ne ohuemmiksi.) Ripottele fariinisokeria pinnalle. Paista 200 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä ritilän päällä tai tasaisella alustalla.

HUOM! Keksin paksuus vaikuttaa paistoaikaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!