Ruis-fariinikeksit

Ruishiutaleet ja fariinisokeri maustavat nämä viipalekeksit, joista voit tehdä ohuita tai paksuja mielesi mukaan.

25–30 kpl

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (21 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g leivontamargariinia tai voita
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 ½ dl ruishiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja fariinisokeri vaaleaksi. Pyöräytä keskenään sekoitetut kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon. Muotoile taikinasta tanko (ø 2–3 cm) ja kääri se kelmuun. Viilennä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi jääkaappikylmä tanko terävällä veitsellä. Pane keksit leivinpaperoidulle pellille jättäen leviämistilaa väliin. (Voit jättää keksit paksuiksi tai taputella ne ohuemmiksi.) Ripottele fariinisokeria pinnalle. Paista 200 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä ritilän päällä tai tasaisella alustalla.

HUOM! Keksin paksuus vaikuttaa paistoaikaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!