Ainekset
150 g leivontamargariinia tai voita
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 ½ dl ruishiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja fariinisokeri vaaleaksi. Pyöräytä keskenään sekoitetut kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon. Muotoile taikinasta tanko (ø 2–3 cm) ja kääri se kelmuun. Viilennä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi jääkaappikylmä tanko terävällä veitsellä. Pane keksit leivinpaperoidulle pellille jättäen leviämistilaa väliin. (Voit jättää keksit paksuiksi tai taputella ne ohuemmiksi.) Ripottele fariinisokeria pinnalle. Paista 200 asteessa 10–12 minuuttia. Jäähdytä ritilän päällä tai tasaisella alustalla.
HUOM! Keksin paksuus vaikuttaa paistoaikaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!