Rouhecookies

Helpot täytekeksirouhetta ja Daim-suklaata sisältävät viljaisat keksit!

25 isoa, 50 pientä

45 minuuttia

Arviot (21 kpl)

Ainekset

2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl neljän viljan hiutaleita tai muita puurohiutaleita
2 ½ dl (täysjyvä)vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
175 g margariinia tai voita
1 kananmuna
10 kaakao-vaniljatäytekeksiä
2 (à 56 g) maitosuklaa-mantelikrokanttipatukkaa (Daim)

Pinnalle
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Mittaa sokerit, hiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja suola sekoituskulhoon. Sekoita huoneenlämpöinen, pehmeä rasva ja kananmuna joukkoon.

Rouhi keksit ja suklaapatukat ja pyöräytä rouhe taikinaan. Kumoa taikina jauhoripotetulle työpöydälle, jaa kahteen osaan ja pyöräytä taikinapalat pötköiksi.

Paloittele pötköt, taputtele palat pyöreiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille, 9 kpl isoja per pelti.

Paista uunissa 200 asteessa 10–12 minuuttia. 

Jäähdytä hyvin. Siivilöi tomusokeria pinnalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.