Rouhecookies - keksireseptit - Dansukker

Rouhecookies

25 isoa, 50 pientä 45 minuuttia
Helpot täytekeksirouhetta ja Daim-suklaata sisältävät viljaisat keksit!
Rouhecookies
Arvioi: (12kpl)

Ainekset

  • 2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 ½ dl neljän viljan hiutaleita tai muita puurohiutaleita
  • 2 ½ dl (täysjyvä)vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 175 g margariinia tai voita
  • 1 kananmuna
  • 10 kaakao-vaniljatäytekeksiä
  • 2 (à 56 g) maitosuklaa-mantelikrokanttipatukkaa (Daim)

Pinnalle

  • Dansukker Tomusokeria

Mittaa sokerit, hiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja suola sekoituskulhoon. Sekoita huoneenlämpöinen, pehmeä rasva ja kananmuna joukkoon.

Rouhi keksit ja suklaapatukat ja pyöräytä rouhe taikinaan. Kumoa taikina jauhoripotetulle työpöydälle, jaa kahteen osaan ja pyöräytä taikinapalat pötköiksi.

Paloittele pötköt, taputtele palat pyöreiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille, 9 kpl isoja per pelti.

Paista uunissa 200 asteessa 10–12 minuuttia. 

Jäähdytä hyvin. Siivilöi tomusokeria pinnalle.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;