Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl neljän viljan hiutaleita tai muita puurohiutaleita
2 ½ dl (täysjyvä)vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
175 g margariinia tai voita
1 kananmuna
10 kaakao-vaniljatäytekeksiä
2 (à 56 g) maitosuklaa-mantelikrokanttipatukkaa (Daim)
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Mittaa sokerit, hiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja suola sekoituskulhoon. Sekoita huoneenlämpöinen, pehmeä rasva ja kananmuna joukkoon.
Rouhi keksit ja suklaapatukat ja pyöräytä rouhe taikinaan. Kumoa taikina jauhoripotetulle työpöydälle, jaa kahteen osaan ja pyöräytä taikinapalat pötköiksi.
Paloittele pötköt, taputtele palat pyöreiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille, 9 kpl isoja per pelti.
Paista uunissa 200 asteessa 10–12 minuuttia.
Jäähdytä hyvin. Siivilöi tomusokeria pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!