Ainekset
Pohja
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
1 1/2 dl punaherukoita
Pinnalle
2 rkl Dansukker Kanelisokeria
Täyte
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Kanelisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai maun mukaan
2–3 dl marjoja (esimerkiksi mansikoita, punaherukoita ja boysenmarjoja)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä lopuksi punaherukat. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa uunissa noin 7 minuuttia.
Ripottele leivinpaperin pinnalle kanelisokeria ja kumoa torttulevy päälle, anna jäähtyä.
Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon maitorahka ja sokerit. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Levitä seos jäähtyneelle torttulevylle, ripottele pinnalle marjat. Kääri tiukahkolle rullalle ja nosta hetkeksi kylmään. Koristele marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.