Rosvopikkuleivät

Pikkuiset merirosvot maistelevat kutsuillaan näitä herkullisia keksejä.

20 kpl

25 minuuttia

Arviot (74 kpl)

Ainekset

75 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 maustemitallinen suolaa
1 dl suklaapastilleja

Ohjeet

Vatkaa pehmeä rasva ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää muna. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää taikinaan. Nostele taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperille, ja litistä niitä hiukan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.