Rosollihilloke

Punajuuri-, porkkana- ja sipulikuutiot keitetään etikan ja hillo-marmeladisokerin kanssa hillokkeeksi, joka jäähdytetään.

PT1H

12 tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g kuorittuja punajuuria
150 g kuorittuja porkkanoita
1 sipuli
2 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 omena
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl rouhittua valkopippuria
Koristeluun
1 dl pieniä purjokuutioita

Ohjeet

Esikäsittele kasvikset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Pane punajuuri-, porkkana- ja sipulikuutiot sekä vesi, etikka ja suola kattilaan. Keitä kannella peitettynä 5–7 minuuttia. Sekoita hillo-marmeladisokeri, kuorittu ja kuutioitu omena ja valkopippuri kattilaan. Jatka keittämistä 5–10 minuuttia. Kaada rosollihilloke tarjoiluastiaan ja jäähdytä seuraavaan päivään. Tarjoa ranskankerman kanssa. Rosollihilloketta voi säilyttää jääkaapissa 5 päivää.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.