Rommirusinatryffelit

Helpot rommirusinatryffelit on tumma ja täyteläinen herkkupala itselle tai lahjaksi. Itse tehdyt suklaiset tryffelimakeiset sopivat aikuiseen makuun.

n. 20 kpl

PT40M

40 min + 2 tuntia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl rusinoita
2–3 rkl tummaa rommia
175 g tummaa suklaata
¾ dl kuohukermaa
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
15 g voita

Koristeluun
kaakaojauhetta

Ohjeet

Hienonna rusinat kulhoon ja lisää rommi. Jätä maustumaan tunniksi.

Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa ja voi. Sekoita tasaiseksi. Lisää rommirusinat ja sekoita.

Laita tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Pyörittele palloiksi kaakaojauhotetuin käsin. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta. Säilytä tryffelit jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.