Rommirusinatryffelit

Helpot rommirusinatryffelit on tumma ja täyteläinen herkkupala itselle tai lahjaksi. Itse tehdyt suklaiset tryffelimakeiset sopivat aikuiseen makuun.

n. 20 kpl

40 min + 2 tuntia

Arviot (15 kpl)

Ainekset

1 dl rusinoita
2–3 rkl tummaa rommia
175 g tummaa suklaata
¾ dl kuohukermaa
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
15 g voita

Koristeluun
kaakaojauhetta

Ohjeet

Hienonna rusinat kulhoon ja lisää rommi. Jätä maustumaan tunniksi.

Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa ja voi. Sekoita tasaiseksi. Lisää rommirusinat ja sekoita.

Laita tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Pyörittele palloiksi kaakaojauhotetuin käsin. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta. Säilytä tryffelit jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.