Riisi-mantelivanukasta ja marjahyytelöä

Herkullinen kermainen ja marjainen joulujälkiruoka riisipuurosta isommallekin seurueelle.

8 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg riisipuuroa
3 dl kuohukermaa
50 g mantelirouhetta (voidaan jättää pois)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Hyytelö
1/2 kg tuoreita tai pakastemarjoja
2 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl laimennettua mehua, samanmakuista kuin marjat

Ohjeet

Sekoita hyytelösokeri Multi ja puuro kattilassa ja kiehauta. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja mantelirouhe. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita puuron joukkoon.

Kaada puuro tarjoilukulhoon. Anna jäähtyä. Levitä marjat puuron päälle.

Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Kaada mehu marjojen päälle.

Säilytä riisi-mantelivanukasta jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!