Ainekset
1 kg riisipuuroa
3 dl kuohukermaa
50 g mantelirouhetta (voidaan jättää pois)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Hyytelö
1/2 kg tuoreita tai pakastemarjoja
2 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl laimennettua mehua, samanmakuista kuin marjat
Ohjeet
Sekoita hyytelösokeri Multi ja puuro kattilassa ja kiehauta. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja mantelirouhe. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita puuron joukkoon.
Kaada puuro tarjoilukulhoon. Anna jäähtyä. Levitä marjat puuron päälle.
Kiehauta mehu ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Kaada mehu marjojen päälle.
Säilytä riisi-mantelivanukasta jääkaapissa tarjoiluun saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
