Ainekset
500 g lehtitaikinalevyjä
2 ½ pientä Reilun kaupan banaania
Voiteluun
1 kananmuna
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Dansukker siirappeja
Ohjeet
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa levyt kahteen osaan.
Puolita banaanit ja puolita vielä puolitetut banaanit pituussuunnassa. Jaa banaanit lehtitaikinalevyille ja käännä ne rulliksi. Jätä saumakohdat alle. Voitele rullat kananmunalla.
Paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä ja siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.