Ainekset
500 g lehtitaikinalevyjä
2 ½ pientä Reilun kaupan banaania
Voiteluun
1 kananmuna
Lisäksi
vaniljajäätelöä
Dansukker siirappeja
Ohjeet
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa levyt kahteen osaan.
Puolita banaanit ja puolita vielä puolitetut banaanit pituussuunnassa. Jaa banaanit lehtitaikinalevyille ja käännä ne rulliksi. Jätä saumakohdat alle. Voitele rullat kananmunalla.
Paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä ja siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?