Rasvaton omena-puolukkatorttu - Dansukker

Rasvaton omena-puolukkatorttu

1 tunti
Mehevä kakku omenoista ja puolukoista ilman rasvaa. Voit käyttää myös karpaloita.
Rasvaton omena-puolukkatorttu
Arvioi: (81kpl)

Ainekset

  • 2 munaa
  • 1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 3/4 dl kuumaa vettä
  • 2 omenaa
  • 2 dl puolukoita (tai karpaloita)
  • 2-3 rkl Dansukker Kanelisokeria

Tarjoiluun

  • vaniljakastiketta tai -jäätelöä

Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Lisää vesi. Kuori ja lohko omenat ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Ripottele puolukat ja kanelisokeri pinnalle. Paista torttua uunin keskitasossa 200 asteessa n. 40 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;