Rapeat ruudut

Helpot ja nopeat maitosuklaapäällysteiset kotimakeiset mantelin tai pähkinän makuisina.

30 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Ainekset

½ dl jauhettua mantelia tai pähkinää
2 rkl vehnäjauhoja
50 g voita
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
200 g maitosuklaata

Ohjeet

Levitä uunipelille leivinpaperiarkki ja sivele se öljyllä.

Sekoita ainekset suklaata lukuun ottamatta kattilassa ja keitä kohtalaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen viitisentoista minuuttia.

Kaada seos leivinpaperille ja levitä levyksi. Anna jäähtyä kymmenisen minuuttia.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja levitä karamellilevylle. Valuta osa suklaasta hieman jäähtyneelle levylle koristeraidoiksi. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?