Rapeat ruudut

Helpot ja nopeat maitosuklaapäällysteiset kotimakeiset mantelin tai pähkinän makuisina.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ dl jauhettua mantelia tai pähkinää
2 rkl vehnäjauhoja
50 g voita
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
200 g maitosuklaata

Ohjeet

Levitä uunipelille leivinpaperiarkki ja sivele se öljyllä.

Sekoita ainekset suklaata lukuun ottamatta kattilassa ja keitä kohtalaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen viitisentoista minuuttia.

Kaada seos leivinpaperille ja levitä levyksi. Anna jäähtyä kymmenisen minuuttia.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja levitä karamellilevylle. Valuta osa suklaasta hieman jäähtyneelle levylle koristeraidoiksi. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?