Rapeat mustikkapalat

12–16 kpl 45 minuuttia
Herkulliset rapeat mustikkapalat
Rapeat mustikkapalat
Arvioi: (47kpl)

Ainekset

  • 6 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl kanelia
  • 1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • ½ tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 rkl maitoa
  • 125 g voita
  • 3–4 dl mustikoita tai muita marjoja
  • 1 rkl sitruunamehua
  • (1 ½ rkl perunajauhoja)

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita vehnäjauhot, kaneli, 1 dl sokeria, vaniljasokeri ja maito isossa kulhossa. Lisää voi ja sekoita murumaiseksi.

Vuoraa suorakaiteen muotoinen (15x25 cm) uunivuoka leivinpaperilla ja painele puolet taikinasta vuoan pohjalle.

Sekoita marjat lopun sokerin ja sitruunamehun kanssa. Mikäli käytät pakastemarjoja, sekoita joukkoon vielä perunajauhot.

Levitä marjaseos pohjan päälle. Ripottele lopputaikina marjojen päälle ja paina kevyesti.

Paista 175-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia tai kunnes paistos saa kauniin kullanruskean värin. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.

Reseptin on laatinut

Dansukker