Rapeat herkkuvohvelit

Vohvelipäivänä maistuvat rapeat herkkuvohvelit hillon tai marjojen sekä kermavaahdon ja siirapin kera.

8–9 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (93 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 dl vichyä
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää vichy sekä kevyesti vatkatut munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kuumenna vohvelipannu. Sivele pannun molemmat pinnat sulatetulla margariinilla. Kaada noin 1 dl taikinaa vohvelipannulle. Paista 2–3 minuuttia. Tarjoa heti mahdollisimman rapeina hillon tai marjojen sekä kermavaahdon (ja siirapin) kera. Tarvittaessa vohvelit voi lämmittää uunissa pellillä leivinpaperin päällä.


Laktoosittomat vohvelit 5–6 kpl
1 muna
1 dl sulatettua laktoositonta margariinia
1 pullo (0,33 l) vichyä
3,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?