Ainekset
2 dl kuohukermaa
2 dl vichyä
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää vichy sekä kevyesti vatkatut munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kuumenna vohvelipannu. Sivele pannun molemmat pinnat sulatetulla margariinilla. Kaada noin 1 dl taikinaa vohvelipannulle. Paista 2–3 minuuttia. Tarjoa heti mahdollisimman rapeina hillon tai marjojen sekä kermavaahdon (ja siirapin) kera. Tarvittaessa vohvelit voi lämmittää uunissa pellillä leivinpaperin päällä.
Laktoosittomat vohvelit 5–6 kpl
1 muna
1 dl sulatettua laktoositonta margariinia
1 pullo (0,33 l) vichyä
3,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?