Rapea pähkinätoffee

Tee itse herkullisen rapeaa toffeeta tummasta suklaasta ja saksanpähkinöistä. Anna lahjaksi jouluna tai ystävänpäivänä.

Noin puoli pellillistä

20 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Ainekset

2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g voita
2 rkl vettä
2 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
100 g tummaa suklaata

Ohjeet

Levitä leivinpaperi vuokaan tai pellille.

Sulata sokeri, glukoosisiirappi, voi ja vesi paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua välillä sekoittaen noin 10–15 minuuttia, kunnes seos on vaaleanruskeaa ja paksua, tai kunnes lämpötila on 140 °C.

Lisää pähkinät toffeeseokseen ja kaada leivinpaperille.

Anna jäähtyä. Sulata suklaa ja levitä toffeen päälle. Murra toffee paloiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.