Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g voita
2 rkl vettä
2 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
100 g tummaa suklaata
Ohjeet
Levitä leivinpaperi vuokaan tai pellille.
Sulata sokeri, glukoosisiirappi, voi ja vesi paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua välillä sekoittaen noin 10–15 minuuttia, kunnes seos on vaaleanruskeaa ja paksua, tai kunnes lämpötila on 140 °C.
Lisää pähkinät toffeeseokseen ja kaada leivinpaperille.
Anna jäähtyä. Sulata suklaa ja levitä toffeen päälle. Murra toffee paloiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.