Rapea pähkinätoffee

Tee itse herkullisen rapeaa toffeeta tummasta suklaasta ja saksanpähkinöistä. Anna lahjaksi jouluna tai ystävänpäivänä.

Noin puoli pellillistä

PT25M

20 minuuttia

Arviot (32 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g voita
2 rkl vettä
2 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
100 g tummaa suklaata

Ohjeet

Levitä leivinpaperi vuokaan tai pellille.

Sulata sokeri, glukoosisiirappi, voi ja vesi paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua välillä sekoittaen noin 10–15 minuuttia, kunnes seos on vaaleanruskeaa ja paksua, tai kunnes lämpötila on 140 °C.

Lisää pähkinät toffeeseokseen ja kaada leivinpaperille.

Anna jäähtyä. Sulata suklaa ja levitä toffeen päälle. Murra toffee paloiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.