Ainekset
1 l raparperipaloja
1 ½ l vettä
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 dl mannasuurimoita
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja paloittele raparperit. Laita ne kattilaan ja mittaa päälle vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi ja mausta vielä kanelisokerilla.
Vinkki!
Voit käyttää tuoretta tai pakastettua raparperia. Osan raparperista voi korvata vaikkapa mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!