Ainekset
1 l raparperipaloja
1 ½ l vettä
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 dl mannasuurimoita
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja paloittele raparperit. Laita ne kattilaan ja mittaa päälle vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi ja mausta vielä kanelisokerilla.
Vinkki!
Voit käyttää tuoretta tai pakastettua raparperia. Osan raparperista voi korvata vaikkapa mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.