Raparperivispipuuro

Herkullinen kanelinen raparperivispipuuro sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi.

25 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

1 l raparperipaloja
1 ½ l vettä
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 dl mannasuurimoita
1 rkl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele raparperit. Laita ne kattilaan ja mittaa päälle vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi ja mausta vielä kanelisokerilla.

Vinkki!
Voit käyttää tuoretta tai pakastettua raparperia. Osan raparperista voi korvata vaikkapa mansikoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.