Ainekset
1 l raparperipaloja
1 ½ l vettä
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 dl mannasuurimoita
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Huuhtele ja paloittele raparperit. Laita ne kattilaan ja mittaa päälle vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi ja mausta vielä kanelisokerilla.
Vinkki!
Voit käyttää tuoretta tai pakastettua raparperia. Osan raparperista voi korvata vaikkapa mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.