Ainekset
Pullataikina
1 pkt tuorehiivaa
2 1/2 dl maitoa
4 kananmunaa
250 g pehmeää voita
1 1/4 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
15–16 dl vehnäjauhoja
Kardemummatäyte
100 g pehmeää voita
1 1/2 tl kardemummaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Raparperitäyte
200 g raparperia
2 rkl Dansukker Taloussokeria
2 rkl vettä
Voiteluun
1 kananmuna
Koristeluun
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä
Ohjeet
Murenna hiiva monitoimikoneessa. Lisää kädenlämpöiseksi lämmitetty maito, ja sekoita. Lisää loput ainekset, vatkaa hetki hiljaisella teholla. Jatka vatkaamista suuremmalla teholla 7 minuuttia.
Nostata taikinaa leivinliinalla peitettynä puoli tuntia. Tee sillä aikaa täytteet. Vatkaa kulhossa kaikki kardemummatäytteen ainekset ja pane sivuun odottamaan. Huuhtele ja paloittele raparperit. Keitä paloja yhdessä veden ja sokerin kera noin kolme minuuttia. Sekoita ja anna jäähtyä.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen osa suorakaiteen muotoiseksi levyksi jauhotetulla pöydällä. Levitä päälle puolet kardemummatäytteestä. Leikkaa levy puoliksi pidemmän sivun suuntaisesti ja sitten neliöiksi (n. 8x8 cm). Lusikoi nokare raparperitäytettä kullekin neliölle. Nosta kulmat ylös ja nipistä ne yhteen. Laita pullat leivinpaperoidulle pellille ja anna nousta liinan alla noin 1 1/2 tuntia. Kauli ja täytä samoin loput taikinasta.
Voitele pullat munalla. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna pullien jäähtyä ritilällä. Koristele tomusokerikuorrutuksella.
Vinkki!
Voit paistaa pullat myös muffinipellillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.