Ainekset
500 g raparperia
pala tuoretta inkivääriä
3 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 l vettä
1 l alkoholitonta mansikkasiideriä
5 dl kivennäisvettä tai pullo valkoviiniä
2 l mansikoita
Ohjeet
Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Lisää pala inkivääriä. Kaada päälle siirappi ja kiehuva vesi. Anna maustua seuraavaan päivään.
Siivilöi mehu boolimaljaan ja kaada päälle muut juomat ja peratut mansikat.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.