Raparperisangria

Mansikkaisesta raparperisangriasta voit tehdä alkoholittoman tai valkoviiniä sisältävän boolin.

10 lasillista

PT15M
PT12H
Juomat

15 min + maustuminen

Arviot (38 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperia
pala tuoretta inkivääriä
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 l vettä
1 l alkoholitonta mansikkasiideriä
5 dl kivennäisvettä tai pullo valkoviiniä
2 l mansikoita

Ohjeet

Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Lisää pala inkivääriä. Kaada päälle siirapit ja kiehuva vesi. Anna maustua seuraavaan päivään.

Siivilöi mehu boolimaljaan ja kaada päälle muut juomat ja peratut mansikat.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!