Ainekset
500 g raparperia
pala tuoretta inkivääriä
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 l vettä
1 l alkoholitonta mansikkasiideriä
5 dl kivennäisvettä tai pullo valkoviiniä
2 l mansikoita
Ohjeet
Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Lisää pala inkivääriä. Kaada päälle siirapit ja kiehuva vesi. Anna maustua seuraavaan päivään.
Siivilöi mehu boolimaljaan ja kaada päälle muut juomat ja peratut mansikat.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!