Ainekset
4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Ruokokidesokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl vehnäleseitä tai kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl rypsiöljyä
½ tl kanelia tai kardemummaa
1 dl maitoa tai kermaa
n. 5 dl raparperiviipaleita
n. ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Pinnalle
3 dl maitoa
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
1 ½ rkl perunajauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää rypsiöljy, kaneli tai kardemumma ja maito. Sekoita käännellen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle raparperiviipaleet ja sokeria. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista kuorrute. Laita ainekset samaan aikaan kattilaan tai kasariin ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa. Levitä kiisseli piiraspohjan päälle nuolijalla. Säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.