Raparperiketsuppi

Hapokkaasta raparperista teet myös maukasta chutneytyyppistä ketsuppia.

PT55M

1 tunti

Arviot (83 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra paloiteltua raparperia
3 silputtua sipulia
2 ½ dl valkoviinietikkaa
2 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
2 ½ dl Dansukker Talous- tai Luomuruokosokeria
500 g paseerattua tomaattia
2 tl suolaa
1 tl jauhettua kanelia
1 rkl jauhettua inkivääriä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin tunti tai kunnes seos on sakeutunut. Anna jäähtyä. Purkita ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?