Ainekset
1/2 l raparperia sentin pituisina paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 kanelitanko
1 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(1–2 rkl Cointreau-likööriä)
Ohjeet
Pane raparperit, siirappi, kanelitanko ja vesi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
Lisää vaniljasokeri ja halutessasi likööriä. Tarjoile raparperikastike lämpimänä jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!