Raparperikastike jäätelölle

Tarjoa kanelilla maustettua raparperikastiketta lämpimänä jäätelön kera.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1/2 l raparperia sentin pituisina paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia  tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 kanelitanko
1 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(1–2 rkl Cointreau-likööriä)

Ohjeet

Pane raparperit, siirappi, kanelitanko ja vesi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

Lisää vaniljasokeri ja halutessasi likööriä. Tarjoile raparperikastike lämpimänä jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!