Ainekset
1/2 l raparperia sentin pituisina paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 kanelitanko
1 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(1–2 rkl Cointreau-likööriä)
Ohjeet
Pane raparperit, siirappi, kanelitanko ja vesi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
Lisää vaniljasokeri ja halutessasi likööriä. Tarjoile raparperikastike lämpimänä jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!