Raparperihillo Yorkshiren tapaan

Raparperin ja inkiväärin täydellinen hilloliitto! Tarjoa lisämakua appelsiinista ja sitruunasta saava hillo vaikka skonssien kera.

10–12 dl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (272 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

800 g raparperia
50 g tuoretta inkivääriä
1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu (1 ¼ dl)
1 luomusitruunan kuoriraaste ja mehu (¾ dl)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Kuori ja pilko raparperit ja raasta tai silppua kuorittu inkivääri. Laita kaikki hillon aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10 minuuttia.

Jäähdytä vartti, purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä. 
 

Katso ohje: Skonssit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.