Raparperihillo

Raparperipaloista valmistat helposti ja nopeasti herkullista kotihilloa.

1 iso tai 2 pienempää purkillista

PT25M

30 minuuttia

Arviot (1043 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg raparperia paloiteltuna
1/2 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kuumenna vesi ja raparperipalat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10–15 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori vaahto ja jäähdytä hilloa vartti. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje huolellisesti. Säilytä mieluiten viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!