Raparperichutney rusinoilla - Dansukker

Raparperichutney

noin 1 kg 25 minuuttia
Helppotekoinen chutney raparperista, keltaisista rusinoista ja mausteista.
Raparperichutney
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g raparperipaloja
  • 150 g keltaisia tai vihreitä rusinoita
  • 1–1 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 2 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
  • 2 tl Colmansin sinappijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 maustemitallista cayennenpippuria

1. Sekoita ainekset kattilassa. Anna kiehua kansi päällä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Sekoita ja anna kiehua sekoittaen vielä noin 5 minuuttia, kunnes chutneyn rakenne on sopiva.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;