Raparperichutney

Helppotekoinen chutney raparperista, keltaisista rusinoista ja mausteista.

noin 1 kg

PT25M

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperipaloja
150 g keltaisia tai vihreitä rusinoita
1–1 1/2 dl valkoviinietikkaa
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
2 tl Colmansin sinappijauhetta
1 tl suolaa
2 maustemitallista cayennenpippuria

Ohjeet

1. Sekoita ainekset kattilassa. Anna kiehua kansi päällä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Sekoita ja anna kiehua sekoittaen vielä noin 5 minuuttia, kunnes chutneyn rakenne on sopiva.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!