Raparperichutney

Helppotekoinen chutney raparperista, keltaisista rusinoista ja mausteista.

noin 1 kg

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g raparperipaloja
150 g keltaisia tai vihreitä rusinoita
1–1 1/2 dl valkoviinietikkaa
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl tuoretta, raastettua inkivääriä
2 tl Colmansin sinappijauhetta
1 tl suolaa
2 maustemitallista cayennenpippuria

Ohjeet

1. Sekoita ainekset kattilassa. Anna kiehua kansi päällä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Sekoita ja anna kiehua sekoittaen vielä noin 5 minuuttia, kunnes chutneyn rakenne on sopiva.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.