Raparperibooli

Kesäisen boolin perustana on raparperimehu ja kivennäisvesi. Voit terästää sitä votkalla.

noin 13 lasillista (à 2 dl)

10 minuuttia

Arviot (100 kpl)

Ainekset

2 luomusitruunaa
½ l mansikoita
jääpaloja
5 dl laimentamatonta raparperimehua
(1–2 dl votkaa)
2 l kivennäisvettä

Ohjeet

Pese sitruunat ja viipaloi ne ja mansikat. Laita viipaleet ja jääpalat isoon maljaan. Kaada päälle mehu, (votka) ja kivennäisvesi. Sekoita ja vie tarjolle.

Raparperimehun ohje

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?