Raparperibooli

Kesäisen boolin perustana on raparperimehu ja kivennäisvesi. Voit terästää sitä votkalla.

noin 13 lasillista (à 2 dl)

PT10M

10 minuuttia

Arviot (121 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 luomusitruunaa
½ l mansikoita
jääpaloja
5 dl laimentamatonta raparperimehua
(1–2 dl votkaa)
2 l kivennäisvettä

Ohjeet

Pese sitruunat ja viipaloi ne ja mansikat. Laita viipaleet ja jääpalat isoon maljaan. Kaada päälle mehu, (votka) ja kivennäisvesi. Sekoita ja vie tarjolle.

Raparperimehun ohje

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!