Ainekset
500 g raparperipaloja
1 vaniljatanko avattuna ja raaputettuna
2 ½ dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Pane raparperipalat ja vaniljatanko mikronkestävään kulhoon. Ripottele hillosokeri päälle ja sekoita kevyesti. Työnnä kulho mikroon ja kypsennä 800 W:n teholla 2 x 4 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen aikana. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!