Raparperi-rosmariinihillo

1 iso tai 2 pienempää purkillista 1 tunti
Tuoreella rosmariinilla maustettu raparperihillo sopii mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seuraksi.
Raparperi-rosmariinihillo
Arvioi: (69kpl)

Ainekset

  • 1 kg raparperia paloiteltuna
  • 1/2 dl vettä
  • 2–3 rosmariininoksaa
  • 500 g Dansukker Hillosokeria

Mittaa kattilaan paloitellut raparperit, vesi ja rosmariininoksat. Kiehauta. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Jäähdytä hilloa puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostuva vaahto. Poista rosmariininoksat. Laita kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tarjoa mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seurana.

Reseptin on laatinut

Dansukker