Raparperi-rosmariinihillo

Tuoreella rosmariinilla maustettu raparperihillo sopii mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seuraksi.

1 iso tai 2 pienempää purkillista

PT55M

1 tunti

Arviot (95 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg raparperia paloiteltuna
1/2 dl vettä
2–3 rosmariininoksaa
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan paloitellut raparperit, vesi ja rosmariininoksat. Kiehauta. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Jäähdytä hilloa puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostuva vaahto. Poista rosmariininoksat. Laita kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä kylmässä.

Tarjoa mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seurana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!