Raparperi-/marjamuffinit

Tällä ohjeella leivot mehevät muffinit, jotka maustat keväällä raparperilla ja kesällä marjoilla.

13 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (60 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munaa
1,5 dl kermaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 dl raparperipaloja tai marjoja

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokerit, lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä raparperipalat tai marjat. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.

Vinkki!
Tarjoa lisäksi kerma- tai vaniljavaahtoa ja marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?