Ainekset
150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munaa
1,5 dl kermaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 dl raparperipaloja tai marjoja
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokerit, lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä raparperipalat tai marjat. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.
Vinkki!
Tarjoa lisäksi kerma- tai vaniljavaahtoa ja marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?