Raparperi Margarita

Raparperin makuiseen Margarita-drinkkiin tehdään ensin raparperisiirappi.

1 lasillinen

30 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

4 cl tequilaa
2 cl cointreauta
4 cl limettimehua
4 cl raparperisiirappia
suolaa

Raparperisiirappi
3 raparperinvartta paloina
3 ½ dl vettä
3 ½ dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

1. Keitä raparperisiirapin aineksia kattilassa noin 15 minuuttia.

2. Siivilöi seos. Painele raparperinpaloja varovasti, jotta saat talteen kaiken liemen. Anna jäähtyä.

3. Ravistele tequila, cointreau, limettimehu ja raparperisiirappi sekaisin. Tarjoile cocktaillasista, jossa on suolareunus.

Vinkki!
Suolareunus: Pyyhkäise lasin reuna limettilohkolla. Pyöräytä reunus lautaselle kaadetussa suolassa. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.