Ainekset
4 cl tequilaa
2 cl cointreauta
4 cl limettimehua
4 cl raparperisiirappia
suolaa
Raparperisiirappi
3 raparperinvartta paloina
3 ½ dl vettä
3 ½ dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Keitä raparperisiirapin aineksia kattilassa noin 15 minuuttia.
2. Siivilöi seos. Painele raparperinpaloja varovasti, jotta saat talteen kaiken liemen. Anna jäähtyä.
3. Ravistele tequila, cointreau, limettimehu ja raparperisiirappi sekaisin. Tarjoile cocktaillasista, jossa on suolareunus.
Vinkki!
Suolareunus: Pyyhkäise lasin reuna limettilohkolla. Pyöräytä reunus lautaselle kaadetussa suolassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.