Ainekset
4 cl tequilaa
2 cl cointreauta
4 cl limettimehua
4 cl raparperisiirappia
suolaa
Raparperisiirappi
3 raparperinvartta paloina
3 ½ dl vettä
3 ½ dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Keitä raparperisiirapin aineksia kattilassa noin 15 minuuttia.
2. Siivilöi seos. Painele raparperinpaloja varovasti, jotta saat talteen kaiken liemen. Anna jäähtyä.
3. Ravistele tequila, cointreau, limettimehu ja raparperisiirappi sekaisin. Tarjoile cocktaillasista, jossa on suolareunus.
Vinkki!
Suolareunus: Pyyhkäise lasin reuna limettilohkolla. Pyöräytä reunus lautaselle kaadetussa suolassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!