Ainekset
150 g raparperia paloina
4 dl vettä
1 kanelitanko
1/2–3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl perunajauhoja
1/2 dl vettä
1/2 l mansikoita
Ohjeet
Pane raparperi, vesi, sokeri ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan ja kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kattilaan. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa, älä keitä. Poista kanelitanko. Soseuta mansikat tehosekoittimessa ja vatkaa sose keittoon. Jäähdytä. Nauti keitto esimerkiksi pikkuleipien tai sokerikorppujen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!