Raparperi-mansikkakeitto

Raparperi ja mansikka ovat maukas makupari kesäisessä jälkiruokakeitossa.

4 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (53 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g raparperia paloina
4 dl vettä
1 kanelitanko
1/2–3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl perunajauhoja
1/2 dl vettä
1/2 l mansikoita

Ohjeet

Pane raparperi, vesi, sokeri ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan ja kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kattilaan. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa, älä keitä. Poista kanelitanko. Soseuta mansikat tehosekoittimessa ja vatkaa sose keittoon. Jäähdytä. Nauti keitto esimerkiksi pikkuleipien tai sokerikorppujen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!