Raparperi-mansikkajuustokakku

Raparperi-mansikkajuustokakku keksipohjalla ilman liivatetta on helppotekoinen. Mansikka ja raparperi ovat tuttu kesäinen makupari juhannuskakkuun.

10 palaa

12 h

Arviot (54 kpl)

Ainekset

Pohja
250 g digestivekeksejä
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
125 g sulatettua voita

Täyte
500 g tuorejuustoa
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunamehua
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3–4 dl vispikermaa

Raparperi-mansikkahilloke
200 g raparperia
200 g mansikoita
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Koristeluun
tuoreita mansikoita

Ohjeet

1. Lämmitä uuni 175-asteiseksi.

2. Murskaa keksit. Sekoita joukkoon voisula ja sokeri. Painele seos irtopohjavuokaan (halk. n. 20 cm). Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Sekoita keskenään muut täytteen ainekset paitsi kerma. Lisää kerma ja vatkaa seos kuohkeaksi. Kaada pohjan päälle ja pane jääkaappiin jäähtymään.

4. Valmista hilloke. Anna raparperipalojen ja mansikoiden kiehua kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja soseuta sileäksi.

5. Kaada hilloke kakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai mieluummin yön yli. Koristele tuoreilla mansikoilla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.