Ainekset
Pohja
250 g digestivekeksejä
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
125 g sulatettua voita
Täyte
500 g tuorejuustoa
1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunamehua
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3–4 dl vispikermaa
Raparperi-mansikkahilloke
200 g raparperia
200 g mansikoita
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
tuoreita mansikoita
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 175-asteiseksi.
2. Murskaa keksit. Sekoita joukkoon voisula ja sokeri. Painele seos irtopohjavuokaan (halk. n. 20 cm). Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Sekoita keskenään muut täytteen ainekset paitsi kerma. Lisää kerma ja vatkaa seos kuohkeaksi. Kaada pohjan päälle ja pane jääkaappiin jäähtymään.
4. Valmista hilloke. Anna raparperipalojen ja mansikoiden kiehua kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja soseuta sileäksi.
5. Kaada hilloke kakun päälle. Pane kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai mieluummin yön yli. Koristele tuoreilla mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.