Raparperi-kaurapaistos

Raparperi-kaurapaistos on ihana kevätherkku, jonka voit toki valmistaa myös pakastetusta raparperista. Joukkoon voit halutessasi lisätä mansikoita.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (4709 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

7 dl viipaloituja raparperinvarsia
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 dl kaurahiutaleita
100 g voita tai margariinia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia

Ohjeet

Viipaloi raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi ja laita kasariin tai kattilaan yhdessä siirapin kanssa. Kääntele hetki. Siirrä ne sitten reunalliseen uunivuokaan.

Laita kaurahiutaleet kulhoon ja sekoita joukkoon rasva murumaiseksi seokseksi. Mausta seos vaniljasokerilla ja kanelilla. Ripottele seos raparperiseoksen päälle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?