Ainekset
1 kg kiinteitä perunoita keitettynä
1 punasipuli silputtuna
4 kevätsipulia silputtuna
Kastike
3 rkl Dijon-sinappia
1 dl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa tai viinietikkaa
1 rkl Dansukker Talous- tai Fariinisokeria
¾ tl suolaa
1 tl karkeaksi rouhittua musta- tai valkopippuria
1 rkl persiljaa tai tilliä silputtuna
muutama tuore rakuunanlehti silputtuna
Ohjeet
Mittaa kastikkeen aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Viipaloi puolet perunoista laakeaan kulhoon, valuta puolet kastikkeesta viipaleille ja ripottele puolet sipulisilpuista päälle. Tee toinen kerros samoin. Peitä kulho kannella tai kelmulla ja ravistele salaattiaineita hiukan. Säilytä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli. Valuta tilkka oliiviöljyä salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Nauti grilliruokien kanssa tai esimerkiksi fetan ja oliivien kera kesäaterian alkuruokana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!