Ainekset
Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1/2 tl suolaa
6 dl maitoa
3 kananmunaa
voita tai margariinia paistamiseen
Täyte ja koristelu
n. 500 g marjoja oman maun mukaan
hilloa
n. 3 dl kuohukermaa
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää munat ja loput maidosta ja vatkaa hyvin.
Kuumenna paistinpannu. Lisää nokare voita tai margariinia. Paista taikinasta räiskäleitä.
Erottele marjoista kauneimmat koristelua varten. Kokoa kakku pinoamalla räiskäleet ja levittämällä hilloa, marjoja ja kermavaahtoa niiden väliin. Koristele marjoilla ja sirottele pinnalle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.