Räiskälekakku

Paista pino räiskäleitä ja kokoa niistä herkkukakku levittämällä hilloa, marjoja ja kermavaahtoa väliin.

4-6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1/2 tl suolaa
6 dl maitoa
3 kananmunaa
voita tai margariinia paistamiseen

Täyte ja koristelu
n. 500 g marjoja oman maun mukaan
hilloa
n. 3 dl kuohukermaa
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää munat ja loput maidosta ja vatkaa hyvin.

Kuumenna paistinpannu. Lisää nokare voita tai margariinia. Paista taikinasta räiskäleitä.

Erottele marjoista kauneimmat koristelua varten. Kokoa kakku pinoamalla räiskäleet ja levittämällä hilloa, marjoja ja kermavaahtoa niiden väliin. Koristele marjoilla ja sirottele pinnalle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.