Raikas vadelmahillo Luomuhillosokerilla

n. 1 l hilloa 30 minuuttia
Raikas vadelmahillo maustetaan limettimehulla. Hillo valmistuu helposti ja nopeasti Luomuhillosokerilla.
Raikas vadelmahillo Luomuhillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg vadelmia (tuore tai pakaste)
  • 1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria
  • 1 limetin mehu

1. Perkaa ja huuhtele vadelmat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat, limettimehu ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker