Raikas marjahyytelö

Hyödynnä pakastemarjat ja tee hyytelösokerilla helppo ja nopea jälkiruoka suosikkimarjoistasi.

4 annosta

PT10M

5 minuuttia + hyytyminen

Arviot (30 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

noin 4 dl jäisiä pakastemarjoja
2,5-3 dl vettä tai siideriä
0,75 dl Dansukker Hyytelösokeria

Tarjoiluun
kermavaahtoa
Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria

Ohjeet

Annostele marjat jälkiruoka-annosastioihin tai -kulhoon.

Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri sekoittaen ja jatka sekoittamista, kunnes sokeri liukenee ja liemi kirkastuu.

Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä hetki jääkaapissa.

Tarjoa hyytelö kermavaahdon kera. Ripottele pinnalle muscovadoa juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!
Pikantin maun saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?